Počet záznamů: 1  

Fermentované potraviny ke každému jídlu

  1. Autor Ryczek, Hayley Barisa (Autor)
    NázevFermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová
    Unif.název Fermented foods at every meal. Česky
    Další autor Šůchová, Barbora, 1992- (Překladatel)
    VydáníVydání první
    Nakl.údajePraha : Alpha Book, 2023
    Fyz.popis192 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-88428-18-3 Kč 448.00
    PoznámkyObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT66.098:577.15 * 663/664.098 * 641.55 * (035) * (083.12)
    AnotacePříručka vysvětluje důvody k zařazení fermentovaných potravin do stravy spolu s návody na jejich přípravu. Text obsahuje 100 receptů, které pomohou snadno přidat fermentované potraviny ke každému jídlu.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 412729Půjčovna literaturyvolný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařstvívypůjčený (do 01.06.2024)
    Fermentované potraviny ke každému jídlu

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.