Počet záznamů: 1  

Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky

  1. NázevKefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky / Miloš Teplý a kolektiv
    Další autor Teplý, Miloš, 1912-1983 (Autor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL, 1968
    Fyz.popis185, [1] s. ; il., tab.
    EdiceŘada potravinářské literatury
    Edice/záhl.Řada potravinářské literatury
    Poznámky6200 výt.. Přehl. lit.. Obálka: Jaroslav Vildt. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    MDT637
    AnotacePublikace se zabývá komplexně výrobní a spotřebitelskou problematikou zakysaných a zkvašených mléčných výrobků. Úvodem seznamuje s jejich výživnými, dietetickými a léčivými účinky a s mikrobiologickými změnami v mléce přikvašení. Pojednává o průmyslové výrobě kysaných nápojů, jejich výrobě v závodech společného stravování, dietních kuchyních a také v domácnosti a přináší řadu receptů pro jejich využití při přípravě jídel a nápojů.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.