Počet záznamů: 1  

Bakterie, jich význam v zdravotnictví, potravinářství a v polním hospodářství

  1. Autor Pastejřík, Jan, 1869-1968 (Autor)
    NázevBakterie, jich význam v zdravotnictví, potravinářství a v polním hospodářství / napsal Jan Pastejřík
    Další autor Pastejřík, Jan, 1869-1968 (Autor úvodu atd.)
    Pastejřík, Jan, 1869-1968 (Jiná role)
    Nakl.údajeV Praze : Ústředni nakladatelství, knihkupectví a papírnictví učitelstva českoslovanského, 1917
    Fyz.popis142 s. : čb. il. ; 16 cm
    ISBNKč 100.00
    EdicePrůvodce vědou a uměním : příruční knihovna vzdělávací ; sv. 10
    PoznámkyVydal Josef Rašín. 4 fotografie, 38 mikrofotografií, 10 kreseb. Poznámky pod čarou. Předmluva: Jan Pastejřík. Vyobrazení: převážně autor. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii s. 7-8
    Určeno proUrčeno školám, dorůstajícím kupcům, hospodářům a hospodyňkám, i těm, kteří se zajímají o veřejné zdravotnictví
    Předmět.hesla7 mikrobiologei * bakterie
    Klíč.slovabiologie * mikrobiologie * bakteriologie * bakterie * typy bakterií * význam bakterií * zdravotnictví * nemoci * zemědělství * choroby rostlin * potravinářství * výklady
    Forma, žánr7 výklady (forma)
    Konspekt579 - Mikrobiologie
    MDT579.81/.87 * 579+578 * 63 * 663/664 * 61
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Bakterie, jich význam v zdravotnictví, potravinářství a v polním hospodářství

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.