Počet záznamů: 1  

Mikrobiologické zkoumání potravin

  1. Autor Šilhánková, Ludmila, 1927-2011
    NázevMikrobiologické zkoumání potravin / Ludmila Šilhánková
    Vydání1. vyd
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická VŠCHT, 1987
    Fyz.popis104 s. : 3 obr., tab., lit
    ISBN15.-
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla7 jakost * 7 kontaminace mikrobiální * potravinářská mikrobiologie * 7 potraviny * 7 mikrobiologie * 7 zkoušení
    Forma, žánr učebnice
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Mikrobiologické zkoumání potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.