Počet záznamů: 1  

Co máme vědět o přípravě pokrmů

  1. Autor Klimentová, Maryna, 1905-1987 (Autor)
    NázevCo máme vědět o přípravě pokrmů : technologie přípravy jídel / Maryna Klimentová ; [úvodní stati K. Halačka]
    Další autor Halačka, Karel, 1910-2002 (Autor úvodu atd.)
    Vydání2. vyd., v SZdN 1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SZdN, 1957 (Rudé právo)
    Fyz.popis380 s., [90] s. obr. příl. ; 25 cm
    Poznámky20000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla příprava jídel * společné stravování
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55 * 640.4/.5 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Co máme vědět o přípravě pokrmů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.