Počet záznamů: 1  

Technologie masa

  1. Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor)
    NázevTechnologie masa / Ivo Ingr
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996
    Fyz.popis273 s. : il. ; 29 cm
    ISBN80-7157-193-8
    PoznámkyTab.. 529 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Bibliogr.
    Určeno proUrčeno pro posl. agronomické fak.
    Předmět.hesla maso * masné výrobky * 7 meat * 7 meat products
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Konspekt637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT637.5 * 637.5+664.91/.95 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Technologie masa

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.