Počet záznamů: 1  

Cereální chemie a technologie III

  1. Autor Příhoda, Josef, 1938- (Autor)
    NázevCereální chemie a technologie III : technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků / Josef Příhoda
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : VŠCHT, 1991
    Fyz.popis58 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7080-099-2
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla pečivo * pekařství * potravinářská technologie * 7 bakery products * 7 bakery * 7 food technology
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT664.6 * 663/664 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Cereální chemie a technologie III

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.