Počet záznamů: 1  

Sýrařství

  1. Autor Laxa, Otakar, 1874-1961 (Autor)
    NázevSýrařství : popis výroby a úpravy sýra jako potraviny / napsal Otakar Laxa
    Nakl.údajePraha : Nákladem Podniků tiskařského a vydavatelského družstva rolnického v Praze, 1915
    Fyz.popis504 s. : il. ; 21 cm
    EdiceZemědělská knihovna ; 3
    Edice/záhl.Zemědělská knihovna (Podniky tiskařského a vydavatelského družstva rolnického)
    PoznámkyObsahuje rejstřík. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla výroba sýrů * 7 cheesemaking
    Forma, žánr monografie * 7 monographs
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT637.3 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Sýrařství

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.