Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů
Autor Brhlík, Eduard (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů : Učební text pro 3. roč. stř. odb. učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník / Eduard Brhlík ; Juraj Romaňuk ; Ze slov. přel. Jaromír Beránek ; Graf. úprava KvětaKovářová Další autor Romaňuk, Juraj (Autor) Beránek, Jaromír (Překladatel) Vydání 3. vyd. (2. čes. vyd.) Nakl.údaje Praha : Merkur, 1990 (Čes. Těšín : Tisk 3) Fyz.popis 303 s. : [20] s. barev. fot. ; 21 cm ISBN 80-7032-036-2 27,50 Kčs Poznámky Vazba Václav Šimice. 7000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla jídla - příprava - technologie - učebnice učilišť stř. odb. (roč. 3.) Forma, žánr učebnice středních škol MDT 641/642 * 372.8 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1