Počet záznamů: 1  

Analýza potravin

  1. Autor Pokorný, Jan, 1928-2011 (Autor)
    NázevAnalýza potravin. Část B, Sensorická analýza / Jiří Davídek
    Část názvuSensorická analýza
    Další autor Davídek, Jiří, 1932-2015 (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Nakladatel, vydavatel)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : MON, 1990 (TZ 52)
    Fyz.popis50 s. : tb., il. ; 29 cm
    ISBN80-7080-047-X Kčs 5,00
    PoznámkyVydavatel: VŠCHT. 500 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Přehled literatury a norem
    Určeno pro posluchače fakulty potravinářské a biochemické technologie
    Předmět.hesla analýza potravin * senzorická analýza
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt543 - Analytická chemie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT543.6:663/664 * 543.92 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Analýza potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.