Počet záznamů: 1  

Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních

  1. Autor Soukup, Václav (Autor)
    NázevBrambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních / Václav Soukup
    VydáníDruhé vydání / upravil a novými předpisy doplnil Stanislav Svoboda
    Nakl.údajeV Olomouci : Velehrad, nakladatelství dobré knihy, 1942
    Fyz.popis173 stran ; 19 cm
    PoznámkyObálku navrhl arch. Petr Flenyko. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla brambory * jídla * příprava jídel
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55:635.21
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.