Počet záznamů: 1  

Umění koštérské

  1. Autor Čebiš, František Rudolf, 1895-1961 (Autor)
    NázevUmění koštérské : organoleptická analysa / Fr. R. Čebiš ; Obr. Arnošta Karáska
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL, 1957
    Fyz.popis116, [3] s. ; 8°
    EdiceŘada potravinářské literatury
    Edice/záhl.Řada potravinářské literatury
    PoznámkyUrčeno zaměstnancům závodů vinařských, podniků pohostinských a vináren. 10300 výt.. Frontispice. Přehl. lit.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla7 degustace * 7 víno
    Klíč.slovaanalýza organoleptická
    Předmět.heslaVíno - ochutnávání
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT614.31-026.784
    AnotaceAutor, výborný znalec vína, zabývá se již přes 35 let koštérským uměním. Své zkušenosti a znalosti v tom ohledu podává nyní v knížce, v níž podrobně rozebírá zkoušky vína zrakem, čichem a chutí, upozorňuje na specifickévlastnosti jednotlivých druhů vín, na hodnotu ovlivněnou stářím, nádobou i zátkou. Popis koštérské techniky doplňuje příklady hodnocení vína v různých zemích a připojuje slovníčky, jež vysvětlují odborné a technické výrazy,používané při ochutnávání vín.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Umění koštérské

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.