Počet záznamů: 1  

Zdravotní nezávadnost potravin

  1. TitleZdravotní nezávadnost potravin / kolektiv autorů ; uspořádala a zpracovala Jaroslava Šindelářová
    Other author Šindelářová, Jaroslava (Compiler)
    IssueVydání první
    Issue stat.Praha : Ministerstvo životního prostředí ČR ve spolupráci s Centrem ekologických informací v Zemědělském nakladatelství Brázda, 1991
    Phys.des.143 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN80-85368-15-3
    NoteDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Subj. Headings7 environmentální vědy * 7 zemědělství a potravinářství * 7 kontaminace potravin * 7 látky znečišťující životní prostředí * 7 bezpečnost potravin * 7 maximální přípustná koncentrace * vládní instituce a organizace * 7 chemikálie užívané v zemědělství * 7 chemické látky - užití
    Česko
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect614 - Veřejné zdraví a hygiena
    UDC614.31 * 504.5:613.26/.29 * (036)
    AnnotationPublikace se zabývá problematikou zdravodní nezávadnosti potravin v České republice.
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    URLDigitalizovaný dokument
    OwnerKladno SVK
    Doc. KindDigitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Zdravotní nezávadnost potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.