Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Autor Brhlík, Eduard (Autor)
    NázevTechnologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 2 / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
    Další autor Romaňuk, Juraj (Autor)
    Vydání6., čes. upr. vyd., v IQ 147 1. vyd.
    Nakl.údajePraha : IQ 147, 1996
    Fyz.popis350 s. ; 21 cm
    ISBN80-238-0698-X
    PoznámkyTerminol. slovník. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Bibliogr.
    Předmět.hesla jídla
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.