Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů
Autor Brhlík, Eduard (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. 2 / Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk Další autor Romaňuk, Juraj (Autor) Vydání 6., čes. upr. vyd., v IQ 147 1. vyd. Nakl.údaje Praha : IQ 147, 1996 Fyz.popis 350 s. ; 21 cm ISBN 80-238-0698-X Poznámky Terminol. slovník. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Bibliogr. Předmět.hesla jídla Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1