Počet záznamů: 1  

Sýry a příprava sýrových jídel

  1. Autor Kněz, Václav (Autor)
    NázevSýry a příprava sýrových jídel / Václav Kněz
    Další autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
    Vydání3. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL, 1959
    Fyz.popis129 s. : il.
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla7 sýry * 7 výživa člověka * 7 nutriční hodnota * 7 sýrové výrobky * 7 jídla * 7 druhy * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Sýry a příprava sýrových jídel

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.