Počet záznamů: 1  

Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

  1. NázevNakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny : zavařeniny v cukru, bez cukru, ve víně, octu, medu, lihovinách, hořčici : příprava marmelád, rosolů, kompotů, zmrzlin, sýrů, vín, nápojů, šťáv, trestí, octů, povidel, jakož i kandisování, sklizeň, uschování, zasílání a sušení ovoce : konservování, používání, nakládání a sušní zelenin, bylin, hub a jiných plodin zahradních i polních / k užitku českých hospodyněk sebrala a sestavila Milada Benešová
    Další autor Benešová, Milada (Sestavovatel, kompilátor)
    Kašparová, Mařka (Editor)
    Vydání7. přehlédnuté, znova přeprac. a značně rozmnožené vyd. / na základech moderních zpracovala Mařka Kašparová
    Nakl.údajeV Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1924
    Fyz.popis424 s. : il. ; 19 cm
    EdiceKnihovna českých hospodyněk a dívek ; sv. 11
    Edice/záhl.Knihovna českých hospodyněk a dívek
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla7 ovoce * 7 zelenina * 7 zpracování * 7 konzervace * 7 marmelády * ovocné šťávy * zeleninové šťávy * 7 sušení
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.4 * 641.4:634.1/.8 * 641.4:635.1/.8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Nakládání, zavařování a používání všeho ovoce i zeleniny

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.