Počet záznamů: 1  

Změny v chemickém složení ječmene průběhem sladování

  1. Autor Trnka, Rudolf, 1881-1950
    NázevZměny v chemickém složení ječmene průběhem sladování / R. Trnka a B. Mysík. Chemické složení hlízek modré lupiny a bobu koňského / R. Trnka. Výsledky pokusů hnojařských s vápnodusíkem v roce 1912 na podzim a 1913 na jaře založených českým odborem rady zemědělské / R. Trnka, B. Mysík. Síran ammonatý a pokusy hnojařské s ním provedené v letech 1910-1912 / R. Trnka
    Další autor (Autor)
    Nakl.údajeV Praze : Hosp.-chemický výzk. ústav, 1914
    Fyz.popis[15] s. : il.
    EdicePublikace hospodářsko-chemického výzkumného ústavu při král. české hosp. akademii v Táboře. Řada II ; č. 12
    Edice/záhl.Publikace hospodářsko-chemického výzkumného ústavu při král. české hosp. akademii v Táboře. Řada II
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla sladovnický ječmen * bob obecný * 7 chemické složení * 7 hnojiva dusíkato-vápenatá * 7 hnojení * průmyslová hnojiva
    Klíč.slovalupina modrá * síran amonný
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT633
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.