Počet záznamů: 1  

Venkovská hospodyňka v praksi

  1. Autor Černý, Emil, 1872-1929 (Autor)
    NázevVenkovská hospodyňka v praksi. II, Konservování ovoce, bramborů, zelí a okurek. Výroba vín a octů. Káva, cikorka, čaj a výroba jejich náhražek / Emil Černý
    Část názvuKonservování ovoce, bramborů, zelí a okurek. Výroba vín a octů. Káva, cikorka, čaj a výroba jejich náhražek
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : A. Neubert, 1921
    Fyz.popis48 s. ; il. 8°
    EdiceKnihovny českých hospodyněk a dívek ; 18
    Edice/záhl.Knihovny českých hospodyněk a dívek
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla7 venkovské obyvatelstvo * 7 ženy * 7 ovoce * 7 brambory * 7 zelí * 7 okurky * 7 konzervace * 7 víno * 7 ocet * 7 výroba * 7 káva * 7 cikorka * 7 čaj * 7 náhražky * 7 kávoviny
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Venkovská hospodyňka v praksi

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.