Počet záznamů: 1  

Technologie masa

  1. NázevTechnologie masa
    Další autor Lát, Jaromír, 1921- (Autor) (Autor úvodu atd.)
    VydáníDruhé, přepracované a doplněné vydání
    Nakl.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1984
    Fyz.popis662 stran : černobílé ilustrace, schémata, grafy ; 21 cm
    EdiceRedakce potravinářské literatury
    Edice/záhl.Redakce potravinářské literatury
    PoznámkyPublikace zpracována pod vedením Jaromíra Láta, který je též autorem předmluvy. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografické odkazy a věcný rejstřík
    Předmět.hesla maso * potravinářská technologie * masný průmysl * zpracování masa * masné výrobky
    Forma, žánr příručky * kolektivní monografie
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT663/664 * 637.5 * 637.5+664.91/.95 * 637.5.03 * (035) * (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Technologie masa

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.