Počet záznamů: 1  

Technologie ovocných a zeleninových výrobků

  1. Autor Kác, Václav, 1897-1975 (Autor)
    NázevTechnologie ovocných a zeleninových výrobků / Václav Kác
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Průmyslové vydavatelství, 1952
    Fyz.popis215 s. : il., tab.
    EdiceKnižnice potravinářského průmyslu ; sv. 49
    Edice/záhl.Knižnice potravinářského průmyslu
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla potravinářství
    Klíč.slovakonzervace ovoce * konzervace zeleniny
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT663/664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Technologie ovocných a zeleninových výrobků

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.