Počet záznamů: 1  

Nové poznatky v mlynářství a pekařství

  1. Autor
    NázevNové poznatky v mlynářství a pekařství / Karel Mohs ; přeložil a doplnil Karel Branberger
    Další autor Branberger, Karel, 1882-1972 (Překladatel)
    Další korp. Československo. Ministerstvo školství a národní osvěty
    Nakl.údajePraha : Masarykova akademie práce, 1926
    Fyz.popis48 s. : 2 slož. tb.
    EdiceMasarykova akademie práce. Překlady ; č. 5
    Masarykova akademie práce. Komise pro zhospodárnění výroby mlýnské
    [Spisy Masarykovy akademie práce] ; r. 1926
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla mlynářství * pekařství * koloidní chemie * 7 miller's trade * 7 bakery * 7 colloid chemistry
    Forma, žánr příručky * 7 handbooks, manuals, etc.
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT664.7 * 664.6 * 544.77 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Nové poznatky v mlynářství a pekařství

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.