Počet záznamů: 1  

Výroba a úprava potravin

  1. Autor Kubásek, Alois (Autor)
    NázevVýroba a úprava potravin. Část druhá, Technologie pekařství. Díl I. / Alois Kubásek, Josef Spousta
    Část názvuTechnologie pekařství
    Další autor Spousta, Josef, 1886-1969 (Autor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1932
    Fyz.popis338 s., [12] l. obr. příl. : il., grafy
    EdiceChemická technologie ; sv. 4, seš. 3
    Edice/záhl.Chemická technologie ; 4
    PoznámkyObsahuje rejstříky. Rozložená titulní strana. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla pekařství * potravinářská technologie * výroba potravin * chléb
    Forma, žánr učebnice
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT664.6 * 663/664 * 664.661/.664 * (075)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Výroba a úprava potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.