Počet záznamů: 1  

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

  1. Autor Rakušanová, Jarmila (Autor)
    NázevOšetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / Jarmila Rakušanová
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983
    Fyz.popis238 s., [20] s. obr. příl.
    ISBNKčs 25,00
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Předmět.hesla zvěřinová jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.