Počet záznamů: 1  

Konservování potravin v domácnostech

  1. Autor Balaštík, Jaroslav, 1925-2014 (Autor)
    NázevKonservování potravin v domácnostech / Jaroslav Balaštík
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SZN, 1958 (Brázda)
    Fyz.popis235, [5] s. ; il.
    EdiceRostlinná výroba
    Edice/záhl.Rostlinná výroba
    Poznámky25000 výt.. S fot. a il. v textu. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Věcný rejstřík
    Předmět.hesla konzervování zeleniny * konzervování ovoce * konzervování masa * konzervování hub * konzervování živočišných produktů
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.4:635.1/.8 * 641.4:634.1/.8 * 641.4:637.5 * 641.4:635.8 * 637.033 * (035)
    AnotaceKonzervování ovoce, zeleniny, hub, masa a vajíček, recepty a osvědčené návody, vyzkoušené v praxi. Přípravy před konzervováním, jednotlivé konzervační metody, skladování.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Konservování potravin v domácnostech

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.