Počet záznamů: 1  

Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků

  1. Autor Dragounová, Hedvika, 1955- (Autor)
    NázevHodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků : návody pro praktická cvičení / Hedvika Dragounová
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Česká zemědělská univerzita, Agronomická fakulta : ISV, 2003
    Fyz.popis57 s. ; 23 cm
    ISBN80-86642-24-0
    80-213-1029-4
    EdiceŽivočišná výroba
    Edice/záhl.Živočišná výroba (Česká zemědělská univerzita)
    Poznámky300 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Určeno proUrčeno pro posluchače bakalářského a magisterského studia předmětů Mlékařství na ČZU
    Předmět.hesla mléko * mléčné výrobky * kvalita potravin * kvalitativní analýza * analýza potravin * 7 milk * 7 dairy products * 7 food quality * 7 qualitative analysis * 7 food analysis
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * laboratorní cvičení * 7 textbooks (higher) * 7 laboratory manuals
    Konspekt637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT637.1 * 637.1/.3 * 663/664-021.465 * 543.061 * 543.6:663/664 * 614.31 * (075.8) * (076.5)
    AnotaceVysokoškolská učebnice uvádí postupy při chemických rozborech a zpracování jednotlivých mléčných výrobků s kultivačním vyšetřením.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Hodnocení jakosti mléka a mlékárenských výrobků

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.