Počet záznamů: 1  

Human nutrition and prevention of food-borne diseases

  1. Autor Matějíčková, Radka (Autor)
    NázevHuman nutrition and prevention of food-borne diseases / author Radka Matějíčková, co-author Richard Sovják
    Další autor Sovjak, Richard (Autor)
    Další korp. Česká zemědělská univerzita v Praze. Institut tropického a subtropického zemědělství
    Nakl.údajePrague : Czech University of Agriculture, 2004
    Fyz.popis191 s. : il. ; 29 cm
    ISBN80-213-1144-4
    978-80-213-1144-2 Kč 220,00
    PoznámkyNad názvem: Czech University of Agriculture Prague, Institute of Tropics and Subtropics. 1. dotisk r. 2007 (20 výt.), 2. dotisk r. 2009 (192 s., 50 výt.). DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla výživa člověka * trávicí potíže * alimentární infekce * alimentární intoxikace * prevence onemocnění * 7 human nutrition * 7 indigestion * 7 food-borne infections * 7 food poisoning * 7 prevention of diseases
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Konspekt616 - Patologie. Klinická medicína
    MDT612.39 * 613.2 * 616.3-008 * 616.33-002 * 616-022.3:613.2 * 615.9:613.2 * 616-084 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Human nutrition and prevention of food-borne diseases

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.