Počet záznamů: 1  

IDF symposium on cheese: ripening, characterisation & technology

  1. Akce International Dairy Federation Symposium on Cheese - Ripening, Characterisation & Technology (2004 : Praha, Česko)
    NázevIDF symposium on cheese: ripening, characterisation & technology : Prague, Czech Republic, March 21-25, 2004 : [book of abstracts] / FIL - Féderation internationale de laiterie, IDF - International Dairy Federation
    Variantní názevInternational Dairy Federation symposium on cheese: ripening, characterisation & technology
    Další korp. Mezinárodní mlékárenská federace
    Vydání1st ed.
    Nakl.údajePraha : Galén, [2004]
    Fyz.popis152 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-86257-35-5
    PoznámkyDalší podnázev z obálky. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla výroba sýrů * sýry * 7 cheese * 7 cheesemaking
    Forma, žánr sborníky konferencí * 7 proceedings of conferences
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT637.3 * (062.534)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    IDF symposium on cheese: ripening, characterisation & technology

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.