Počet záznamů: 1  

Základy konzervace potravin

  1. Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor)
    NázevZáklady konzervace potravin / Ivo Ingr
    Další korp. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta
    VydáníVyd. 2., nezměn.
    Nakl.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2005
    Fyz.popis119 s. : il. ; 29 cm
    ISBN80-7157-849-5
    PoznámkyNad názvem: Facultas agronomica. 120 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Určeno pro posluchače AF
    Předmět.hesla konzervování potravin * 7 food preservation
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT664.8/.9 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Základy konzervace potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.