Počet záznamů: 1  

Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium

  1. Autor Novák, Václav, 1934- (Autor)
    NázevZáklady ekonomiky výživy pro kombinované studium / Václav Novák, František Buňka
    Další autor Buňka, František, 1978- (Autor)
    Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati, 2006
    Fyz.popis121, [18] s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-7318-398-6
    EdiceUčební texty vysokých škol
    Edice/záhl.Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Učební texty vysokých škol
    Poznámky20 výt.. Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla výživa člověka - ekonomické aspekty * stravování - ekonomické aspekty * 7 human nutrition - economic aspects * 7 catering - economic aspects
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT613.2 * 640 * 33 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.