Počet záznamů: 1  

Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin

  1. Autor Komár, Aleš, 1949- (Autor)
    NázevTechnologie, zbožíznalství a hygiena potravin. I. část, Potravinářská legislativa a systém jakosti / autor Aleš Komár
    Část názvuPotravinářská legislativa a systém jakosti
    Další korp. Univerzita obrany. Fakulta ekonomiky a managementu
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeBrno : Univerzita obrany, 2007
    Fyz.popis108 s. ; 30 cm
    ISBN978-80-7231-257-3 Kč 70,00
    PoznámkyNad názvem: Univerzita obrany, Fakulta ekonomiky a managementu, S-2131/1. Anglicko-český terminologický slovník. 40 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii a odkazy na související právní předpisy
    Předmět.hesla potraviny * zbožíznalství * označování potravin * hygiena potravin * kvalita potravin * 7 foodstuffs * 7 commodity expertise * 7 food labelling * 7 food hygiene * 7 food quality
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664 * 620.2 * 366.64:663/664 * 614.31 * 663/664-021.465 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.