Počet záznamů: 1  

Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin

  1. Autor Komár, Aleš, 1949- (Autor)
    NázevTechnologie, zbožíznalství a hygiena potravin. IV. část, Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin minerálního původu, nápojů a pochutin / autor Aleš Komár
    Část názvuTechnologie, zbožíznalství a hygiena potravin minerálního původu, nápojů a pochutin
    Další korp. Univerzita obrany. Katedra materiálu a služeb
    Nakl.údajeBrno : Univerzita obrany, 2005
    Fyz.popis142 s. ; 21 cm
    ISBN80-7231-032-1 Kč 87,00
    PoznámkyAnglicko-český slovník. 50 výt.. Nad názvem: Univerzita obrany, Fakulta ekonomiky a managementu, Katedra materiálu a služeb. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla potravinářská technologie * zbožíznalství * hygiena potravin * pochutiny * nápoje * 7 food technology * 7 commodity expertise * 7 food hygiene * 7 savours * 7 beverages
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664 * 620.2 * 614.31 * 641.88 * 663 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.