Počet záznamů: 1  

Technologie výroby potravin rostlinného původu

  1. Autor Hrabě, Jan, 1943- (Autor)
    NázevTechnologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium / Jan Hrabě, František Buňka, Ignác Hoza
    Název v tirážiTechnologie výroby potravin rostlinného původu pro kombinované studium
    Další autor Buňka, František, 1978- (Autor)
    Hoza, Ignác, 1941- (Autor)
    Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007
    Fyz.popis189 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7318-520-6
    PoznámkyNad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla potraviny rostlinného původu * potravinářská technologie * 7 food of vegetable origin * 7 food technology
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT664:631.57 * 663/664 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Technologie výroby potravin rostlinného původu

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.