Počet záznamů: 1
Trendy ve zpracování cereálií s přihlédnutím zejména k celozrnným výrobkům
Autor Kopáčová, Olga, 1941- (Autor) Název Trendy ve zpracování cereálií s přihlédnutím zejména k celozrnným výrobkům / Olga Kopáčová Další korp. Česko. Ministerstvo zemědělství Nakl.údaje Praha : ÚZPI, 2007 Fyz.popis 55 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm ISBN 978-80-7271-184-0 Poznámky 1000 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Předmět.hesla racionální výživa * celozrnné pečivo * obilná jídla * obilniny * 7 healthy eating * 7 cereal bakery products * 7 cookery (cereals) * 7 cereals Forma, žánr informační publikace * 7 information publications Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 613.2 * 664.661/.662 * 641.55:633.1 * 633.1 * (036) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1