Počet záznamů: 1  

Receptury pro cukrářskou výrobu

  1. Autor Stejskalová, Jaroslava (Autor)
    NázevReceptury pro cukrářskou výrobu. Korpusy / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková
    Část názvuKorpusy
    Další autor Kadlec, František (Autor)
    Nováková, Ivana (Autor)
    Další korp. Asociace kuchařů a cukrářů České republiky
    Vydání3. vyd.
    Nakl.údajePraha : Idea servis, 2006
    Fyz.popis62 s. ; 30 cm
    ISBN80-85970-53-8 Kč 129,00
    PoznámkyZpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (AKC). DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografické odkazy
    Předmět.hesla cukrářství * potravinářská technologie * 7 confectionery * 7 food technology
    Forma, žánr kuchařské recepty * 7 cookbooks
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT663.916 * 663/664 * (083.12)
    AnotaceOvěřené receptury na přípravu dortových korpusů. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Receptury pro cukrářskou výrobu

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.