Počet záznamů: 1
Receptury pro cukrářskou výrobu
Autor Stejskalová, Jaroslava (Autor) Název Receptury pro cukrářskou výrobu. Těsta a hmoty / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková Část názvu Těsta a hmoty Další autor Kadlec, František (Autor) Nováková, Ivana (Autor) Další korp. Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Vydání 3. vyd. Nakl.údaje Praha : Idea servis, 2006 Fyz.popis 94 s. ; 30 cm ISBN 80-85970-51-1 Kč 139,00 Poznámky Terminologický slovník. Zpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (AKC). DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografické odkazy Předmět.hesla cukrářství * cukrářská těsta * potravinářská technologie * 7 confectionery * 7 pastry * 7 food technology Forma, žánr kuchařské recepty * 7 cookbooks Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663.916 * 663.916:664.653/.654 * (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1