Počet záznamů: 1  

Jakost a zpracování ryb

  1. Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor)
    NázevJakost a zpracování ryb / Ivo Ingr
    Další korp. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004
    Fyz.popis102 s. : il. ; 29 cm
    ISBN80-7157-804-5
    Poznámky100 výt., 110 výt. dotisk. Dotisk r. 2005. Nad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Facultas agronomica. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografii
    Určeno pro posluchače AF
    Předmět.hesla rybí maso * kvalita potravin * zpracování živočišných produktů * 7 fish meat * 7 food quality * 7 animal products
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher)
    Konspekt637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT637.56 * 663/664-021.465 * 637.03 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Jakost a zpracování ryb
    Jakost a zpracování ryb

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.