Počet záznamů: 1
Jak lze poznati falšování potravin a nápojů
Autor Vraný, Emil, činný 19. století (Autor) Název Jak lze poznati falšování potravin a nápojů : návod k poznání zfalšování všech užívaných potravin a nápojů methodami jednoduchými : s přídavkem chemické analyse vody / populárně vzdělal s vyobrazeními Dr. E.V. Nakl.údaje V Praze : Nákladem Al. Hynka, [mezi 1863 a 1883] (J. Rokyta) Fyz.popis 76 s. : il. ; 20 cm Poznámky Rok vyd. z bibliografického katalogu 19. stol.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Předmět.hesla kvalita potravin * kontrola potravin Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664-021.465 * 614.31 * (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1