Počet záznamů: 1  

Jak lze poznati falšování potravin a nápojů

  1. Autor Vraný, Emil, činný 19. století (Autor)
    NázevJak lze poznati falšování potravin a nápojů : návod k poznání zfalšování všech užívaných potravin a nápojů methodami jednoduchými : s přídavkem chemické analyse vody / populárně vzdělal s vyobrazeními Dr. E.V.
    Nakl.údajeV Praze : Nákladem Al. Hynka, [mezi 1863 a 1883] (J. Rokyta)
    Fyz.popis76 s. : il. ; 20 cm
    PoznámkyRok vyd. z bibliografického katalogu 19. stol.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.hesla kvalita potravin * kontrola potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT663/664-021.465 * 614.31 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Jak lze poznati falšování potravin a nápojů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.