Počet záznamů: 1  

Storchův praktický návod k zavařování a konservování ovoce i jiných plodin

  1. Autor (Autor)
    NázevStorchův praktický návod k zavařování a konservování ovoce i jiných plodin / na základě nejlepších pramenů a na základě vlastních zkušeností sestavila Vlasta M. Štěpánová
    Část názvuPraktický návod k zavařování a konservování ovoce i jiných plodin
    Nakl.údajeV Praze : Rudolf Storch, [1903?]
    Fyz.popis171 stran ; 19 cm
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.hesla konzervování potravin * 7 food preservation
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty * 7 handbooks and manuals * 7 cookbooks
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.4 * (035) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Storchův praktický návod k zavařování a konservování ovoce i jiných plodin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.