Počet záznamů: 1  

O rozpoznání pluch v potravinách, kořeních a krmivech

  1. Autor Formánek, Jaroslav, 1864-1936 (Autor)
    NázevO rozpoznání pluch v potravinách, kořeních a krmivech / napsal Jaroslav Formánek
    Nakl.údajeV Praze : J. Formánek : V komisi knihkupectví Fr. Řivnáče, 1900 (Tiskem Dr. Ed. Grégra)
    Fyz.popis23 s. : il. ; 22 cm
    PoznámkyNa zadní straně obálky 1899. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Obsahuje bibliografické odkazy
    Předmět.hesla obilniny * kvalita zemědělských produktů * analýza potravin * potravinářská chemie
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT633.1 * 631.57+637]-021.465 * 543.6:663/664 * 663/664:54 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    O rozpoznání pluch v potravinách, kořeních a krmivech

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.