Počet záznamů: 1  

Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny

  1. Autor Kašpárek, Theodor, 1864-1930 (Autor)
    NázevJaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / Naps. Theodor Kašpárek
    Nakl.údajePraha : J. Otto, 1921
    Fyz.popis16 s. ; 8°
    EdiceLidové rozpravy lékařské ; Čís. 156
    Edice/záhl.Lidové rozpravy lékařské
    PoznámkyZ přednášek na kursech pro zřízence zdravotní a potravní policie. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.hesla kvalita potravin
    Forma, žánr pojednání
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT663/664-021.465 * (049)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.