Počet záznamů: 1  

Stručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování

  1. Autor Klaudi, Josef, 1861-1908 (Autor)
    NázevStručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování / sepsal Josef Klaudi
    Nakl.údajeV Praze : I.L. Kober, 1890
    V Praze : Národní knihtiskárna I.L. Kobra
    Fyz.popis112 stran : ilustrace ; 26 cm
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla kvalita potravin * kontrola potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT663/664-021.465 * 614.31 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.