Počet záznamů: 1
Stručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování
Autor Klaudi, Josef, 1861-1908 (Autor) Název Stručný návod ku zkoušení potravin a poživatin vzhledem ku nejobecnějším a nejhrubším způsobům porušování / sepsal Josef Klaudi Nakl.údaje V Praze : I.L. Kober, 1890 V Praze : Národní knihtiskárna I.L. Kobra Fyz.popis 112 stran : ilustrace ; 26 cm Poznámky DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Obsahuje bibliografii Předmět.hesla kvalita potravin * kontrola potravin Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664-021.465 * 614.31 * (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1