Počet záznamů: 1
Kouzlo fermentace s plísní koji
Autor Shih, Rich (Autor) Název Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková Unif.název Koji alchemy. Česky Část názvu Koji Další autor Umansky, Jeremy, 1983- (Autor) Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor úvodu atd.) Roztočil, Tomáš (Překladatel) Zrůstková, Petra (Překladatel) Vydání První vydání Nakl.údaje Praha : Alferia, 2023 Fyz.popis 333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-1342-2 Kč 599.00 Poznámky Přeloženo z angličtiny Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík Předmět.hesla fermentace * kropidlák rýžový * fermentované potraviny * jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 66.098:577.15 * 582.282.123.4 * 663/664.098 * 641.55 * (035) * (083.12) Anotace Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 0 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 414436 Půjčovna literatury volný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství vypůjčený (do 21.10.2024)
Počet záznamů: 1