Počet záznamů: 1
Pohostinství a gastronomie 2
Autor Brandes, Frank, 1968- (Autor) Název Pohostinství a gastronomie 2 : učebnice pro SOŠ a SOU v souladu s RVP SOV. Technologie / autorky a autoři: Frank Brandes, Heike Harten, Conrad Krödel, Marco Voll, Thomas Wolffgang ; překlad: Marie Braná, Marie Maliňáková, Kateřina Kadlecová, Eliška Zemanová Další autor Harten, Heike (Autor) Krödel, Conrad, 1978- (Autor) Voll, Marco (Autor) Wolffgang, Thomas (Autor) Braná, Marie (Překladatel) Maliňáková, Marie, 1972- (Překladatel) Kadlecová, Kateřina (Překladatel) Běloušková Zemanová, Eliška, 1994- (Překladatel) Vydání 1. vydání Nakl.údaje Praha : Vydavatelství Taktik, 2025 Fyz.popis 180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm ISBN 978-80-7703-192-9 Kč 249.00 Poznámky Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Předmět.hesla gastronomie * kuchařství * příprava jídel * bezpečnost práce Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641/642 * 641.55 * 331.45 * (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 429071 Půjčovna literatury volný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
Počet záznamů: 1