Počet záznamů: 1  

Pohostinství a gastronomie 2

  1. Autor Brandes, Frank, 1968- (Autor)
    NázevPohostinství a gastronomie 2 : učebnice pro SOŠ a SOU v souladu s RVP SOV. Technologie / autorky a autoři: Frank Brandes, Heike Harten, Conrad Krödel, Marco Voll, Thomas Wolffgang ; překlad: Marie Braná, Marie Maliňáková, Kateřina Kadlecová, Eliška Zemanová
    Další autor Harten, Heike (Autor)
    Krödel, Conrad, 1978- (Autor)
    Voll, Marco (Autor)
    Wolffgang, Thomas (Autor)
    Braná, Marie (Překladatel)
    Maliňáková, Marie, 1972- (Překladatel)
    Kadlecová, Kateřina (Překladatel)
    Běloušková Zemanová, Eliška, 1994- (Překladatel)
    Vydání1. vydání
    Nakl.údajePraha : Vydavatelství Taktik, 2025
    Fyz.popis180 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-7703-192-9 Kč 249.00
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla gastronomie * kuchařství * příprava jídel * bezpečnost práce
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT641/642 * 641.55 * 331.45 * (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 429071Půjčovna literaturyvolný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.