Počet záznamů: 1  

Chemické a fyzikálně-chemické metody v kontrole jakosti mléka a mlékárenských výrobků

  1. Autor Cvak, Zdeněk (Autor)
    NázevChemické a fyzikálně-chemické metody v kontrole jakosti mléka a mlékárenských výrobků / Zdeněk Cvak, Ludmila Peterková, Eva Černá
    Další autor Peterková, Ludmila (Autor)
    Černá, Eva (Autor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : VÚPP - Středisko potravinářských informací, 1992
    Fyz.popis221 s.
    ISBN80-85120-36-4
    Předmět.heslamléko - výrobky mlékárenské - jakost - kontrola - metody chemické a fyzikálněchemické - monografie
    MDT637.07:542
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 145835Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.