Počet záznamů: 1  

Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

  1. Autor Pokorný, Jan, 1928-2011 (Autor)
    NázevMetody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / Jan Pokorný
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993
    Fyz.popis196 s.
    ISBN80-85120-34-8
    Předmět.heslapotraviny - analýza senzorická - aplikace praktická - příručky
    MDT543.9:663
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 151587Půjčovna literaturydepozitář
    Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.