Počet záznamů: 1  

Jakost pekárenských a cukrárenských výrobků

  1. Autor Hampl, Jan, 1921-2009 (Autor)
    NázevJakost pekárenských a cukrárenských výrobků / zprac. Jan Hampl...[et al.]
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL, 1981
    Fyz.popis227 s. : il.
    Předmět.heslapekařství - postupy technologické - hodnocení jakosti - příručky * cukrářství - postupy technologické - hodnocení jakosti - příručky
    MDT664:61/.68
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 74599Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.