Počet záznamů: 1  

Technologie rybné výroby

  1. Autor Hořejší, Jan (Autor)
    NázevTechnologie rybné výroby. I / Jan Hořejší
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Výzkumný ústav potravinářského průmyslu, 1991
    Fyz.popis194 s. : il.
    ISBN80-85120-22-4 (Brož.)
    Určeno proUčebnice pro 2. roč. středních odb. učilišť
    Předmět.heslaryby - chov - technologie - učebnice učilišť střed. odb. * maso rybí - úpravy a skladování - učebnice učilišť střed. odb.
    MDT639.2/.3 * 372.8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 59702/IPůjčovna literaturydepozitář
    Technologie rybné výroby

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.