Počet záznamů: 1  

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

  1. Autor Rakušanová, Jarmila (Autor)
    NázevOšetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / Jarmila Rakušanová ; il. Alena Barešová
    Další autor Barešová, Alena (Ilustrátor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SZN, 1983
    Fyz.popis238 s. : il.
    ISBN(Váz.) : 25 Kčs
    EdiceSbírka ekonomických a encyklopedických publikací
    Předmět.heslakuchařky (knihy) - zvěřina
    MDT641.5 * 637.55
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 29261 oPůjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.