Počet záznamů: 1  

Základy cukrovarnictví

  1. NázevZáklady cukrovarnictví. Díl 4., výroba rafinovaného cukru / ved. kol. Rudolf Bretschneider
    Část názvuvýroba rafinovaného cukru
    Další autor Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 (Autor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : SNTL, 1967
    Fyz.popis479 s.
    Předmět.heslaCukrovarnictví - učebnice vysokoškolské
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 34127/IVPůjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.